How we do it

När du kommer till oss finns det inget projekt som vi inte vill, eller kan, göra. Med många år på nacken och hjärtat bankandes för musik och ljud ser vi möjligheter i allt. Vare sig det rör sig om en speaker för en informationsvideo, eller en ny podcastproduktion.

Audiella profiler

Ett varumärke kan beskrivas som ett attribut – det kan vara allt från en symbol eller ett namn som är identifierbar med ett specifikt företag för att särskilja det från konkurrensen. Med audiellt varumärkesbyggande kan du stärka ditt varumärke på ett annat sätt. Att koppla ditt varumärke med ett till sinne, ljud, vare sig det är en låt, jingel eller melodi, hjälper människor att identifiera ditt varumärke ännu starkare. Hur många låtar, melodier, eller toner kan du komma på som är kopplade till olika märken? Vi hjälper ditt varumärke att få ett globalt igenkänningsbart ljud.

Radioreklam

Visste du att radio är Sveriges mest använda medium? Hela 69% av Sveriges befolkning mellan 9 och 85 lyssnar på den gamla godingen varje dag – kanske i bilen, på väg till jobbet, eller hemma i köket. Så rata inte möjligheten att få dig själv hörd med radioreklam, som är unika i sitt slag då de förmedlar budskap genom ljud och bara ljud. Roligt, tycker vi, att kunna tilltalla lyssnarnas känslor direkt.

Podcast och speakers

Globala företag, stora influensers, micro-influencers, grannen, kassörskan på ICA… ja, vem som helst kan ha en podcast idag. Podcasts har kommit att bli otroligt populära och är ett fantastiskt sätt att nå en bred målgrupp – en perfekt plattform för marknadsföring då de lyfter fram specifika teman, skapar och förstärker relationen med kunder och följare och mycket mer. Hos oss kan du bara dyka upp och sköta snacket, och vi sköter tekniken, inspelningen och klippningen.

Nyskapad musik

Då flera av våra låtskrivare också skriver musik för artister över hela världen, och har gjort det i många år, producerar vi såklart även unika låtar för företag och organisationer. Låtskrivarna bakom Walk on Water, låten vi tog fram till KappAhl, har även skrivit låtar till artister som Kylie Minogue, Justin Timberlake, Molly Sandén mfl.

Det är föga förvånande att musik har en stor roll i våra liv, och kan väcka starka känslor väldigt snabbt. En speciellt utformad låt försäkrar att den rätta tonen sätts på exempelvis din kampanj eller event. Låtarna levereras förutom i fullängd även i olika versioner – 30, 20 och 6 sekunder för att tillämpas bäst i olika media och plattformar. I många fall publicerar vi även låtarna på Spotify och andra streamingtjänster.